fbpx
Dark Mode Off / On
Fika & måltider Skilla vår mellanpudel

Melodikrysset, vårkänslor och kaffe i solen.

Som jag skrev igår sov jag och Skilla över hos Björn I natt. Nu på förmiddagen har vi hunnit med att äta frukost, druckit kaffe och lyssnat samt löst Melodikrysset. Att dricka kaffe ute på Björns balkong samtidigt som radion spelar upp Melodikrysset är lika mysigt varje år.

Skilla passade på att sova på stolen en stund. Hon har då alltid så härliga sovställningar, något ska i regel alltid vara kudde åt henne. Älskade tjejen!

Annars då? Jag vet inte vad dagen kommer erbjuda men hoppas på något i alla fall, men ibland kan det vara skönt bara med det lugna också. Det visar sig så klart!

5 Comments

  1. Är så himla härligt nu att man kan sitta ute! Låter som en väldigt fin start på dagen. med kaffe, melodikrysset och sitta ute. Våra katter har också speciella sovställningar, kan verkligen förundras över hur dom kan sova. Djur är så fantastiska <3

  2. Ja hundar kan då ha otroliga sovställningar, man kan ibland undra hur det i allsin dar kan vara skönt, fniss. Samt såg jöttehärligt ut att sitta där tillsammans på altan och lyssna på melodikrysst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: