Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Allt jag tänker på.

Så var det tisdag. Sista maj, sen absolut sista vårmånaden nu går vi imorgon in på sommarmånaden! Hur underbart är det inte?

Jag har snöat in mig på dokumentärer igen, det går i omgångar. Lyssnat massor på mordet på Wilma, så otroligt vidrigt. Hur kan någon stycka en annan människa? Samt varför bara inte berätta vart kroppen finns.

Idag blir det middag hos Björn I alla fall, något som ska bli väldigt gott och trevligt.

7 Comments

 1. Hoppas innerligt att sommarmånaden juni börjar bättre än vårmånaden maj slutade. Vad jag menar är att det ska sluta regna och bara vara 13-14 grader.

 2. Ja äntligen är sista vårmånaden slut och nu hoppas jag sommaren blir bra. Jag själv kollar också väldigt mycket på dokumentärer. Ja wilma är ju så tragiskt och som du säger varför inte säga var hennes kropp är så de får begrava hela henne. Hoppas middagen hos björn blev god och trevlig.

 3. Jag älskar med att lyssna på dokumentärer har lyssnat klart på normanstorg dramat i dag ♥️ lyssnade med på Wilma dokumentäreren hemskt det som hände den unga tjejern

 4. Åh jag är likadan jag kan lätt snöa in på saker och dokumentärer är så intressanta tycker jag. Just nu har jag snöat in lite på poddar. Lyssnar på podd när jag ska sova ?

 5. Helt underbart att sommaren närmar sig ?☀️?.
  Okej. Intressant med dokumentärer. Det är människor som är sjuka i huvudet som styckar. Jag skulle inte orka med att ha det på mitt samvete. Att inte berätta var kroppen finns. Men jag är heller inte så sjuk i huvudet ?.

  Trevligt & gott & mysigt med middag med Björn.

  Ta hand om dig! Kram❣️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: