Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Smink & hår

Att färga håret svart & rött.

Vaknade i morse, gick upp och färgade håret. Det blev svart i en delen och rött på andra. Delade alltså upp håret i två delar så jag kunde färga nedre rött och det övre svarta. Jag är nöjd och det är det viktigaste, brukar få lite infall och färga om håret ibland.

Kände för en nystart. Börjar nytt jobb i höst, det är semester och jag behöver lite omstart. Har nog alltid bytt hårfärg på sommaren, och främst tills jag börjat på något nytt.

Related Tags:

25 Comments

  1. Jag blev väldigt sugen på att färga mitt hår med nu när jag läste ditt inlägg. När jag färgar mitt hår brukar det alltid bli en mörkbrun nyans, på gränsen till svart. Den där kombon med svart och rött blev ju supersnyggt tycker jag. Passar dig väldigt bra. Det är aldrig fel med nystart.

  2. Okej. Ibland får man sina infall. Rött & svart är snyggt ihop. Så bra att du är nöjd.

    Alltid skönt med en omstart vad det än är som gäller.

    Ta hand om dig! ❣️?

  3. Wow så snyggt det blev, passade dig superbra! Kul att byta hårfärg, jag gjorde det mycket i tonåren men har haft svart hår i massa år vilket sitter som Sten ? Vill bli lite ljusare men fick inte till det hemma & frisör är ju så dyrt.

  4. Vad fint det blev. Har själv inte färgat håret på ett bra tag nu. Däremot blev jag sugen på att göra det nu när jag läste ditt inlägg. Jag brukar använda henna färg då det är den färgen som min hårbotten klarar av. En gång när jag färgade med en annan sorts färg så kändes det som någon hällt syra i hårbotten på natten.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa