Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Naglar & fransar

Att ge sig själv kärlek.

Nu är semestern här och jag vill verkligen ge mig själv kärlek. Kroppen får sott under ett år av jobb. Kanske extra mycket i år när jag även jobbat med mig själv i form av behandling för mina ätstöringar.

Så jag har ansett att massage, fotvård, nya fransar och naglar har varit sådant min kropp förtjänar. Här är jag tacksam över att det är helt okej att använda friskvårdsbidraget för vissa behandlingar. Visst kunde jag köpt gymkort men jag ville hellre ge kroppen kärlek.

Tack Daily life spa och Katrin för att du gör underverk med min kropp.

16 Comments

  1. Det var bra att du la friskvårdsbidraget till kärleks saker till din kropp ??. Man behöver göra det. Ge kärlek till sin kropp ❤️. Vi har bara en kropp.

    Det jag ger min kropp kärlek är att jag försöker att lyssna på den, går på fotvård, tränar, smörjer in den med solkräm & After Sun nu på sommaren & Lotionen. Ger den bra mat & energi ?.
    Kram❣️?

  2. Härligt med semester!! Den får du njuta av nu ? Gillar också att pyssla om mig själv, gjorde det igår med lite hårfärgning, krämer, dusch osv. Känns så skönt efteråt ? Är det fransförlängning eller lashlift du gör? Är ju toppenbra att kunna använda friskvårdsbidraget ?

  3. Du gjorde helt rätt. Så fina dina naglar blev. Det är bra att det där friskvårdsbidraget finns och kan betala vad man vill lägga de pengarna på. Så länge det ingår i vad som kan betalas med det bidraget.

  4. Friskvård är ju ett tänjbart uttryck. Du gör helt rätt! Att skämma bort sig själv är perfekt. Det är ju ingen annan som gör det brukar jag säga. Motto: ”You deserve it because you are worth it”. Älskar den slogan från l’Oréal:-)

  5. HEEEELT rätt! Jag har gett mig själv en ny mobiltelefon, idag, också så jag ska kunna fånga semestern och minnas den på ett sätt som gör den rättvisa (kameran var sprucken på min gamla, i övrigt funkade den helt OK men…. jag vill fota sommaren!).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: