En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

För några dagar sedan åt jag falukorv och stuvade makaroner. Det slog mig då att det faktiskt är väldigt gott, med ketchup till. Enda gången jag äter ketchup är med korv. Tänker att det är ganska underskattat faktiskt.

10 kommentarer

  1. Det är inte alls en rätt i min smak. Tycker inte om stuvningar men däremot så älskar jag ketchup. Dock ska det vara Heinz lättsötade. Smaken är som baken helt enkelt 😀

    1. Förstår, smaken är ju som baken. Jag föredrar också Heinz men känner fortfarande en viss sorg att de släppte glasflaskor för plastflaskor. Det smakade godare i glas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: