En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

Jag hade turen att buda hem fyra delar från Gustavsbergs Berså på Tradera. Det var en form, en smörbytta, en tallrik samt en skål? Bruksskick men det tycker jag bara är charmigt. Jag tänkte ha smörbyttan i kylskåpet just för att ha smör i. Alltid tyckte sådant varit fint!

Tänk vad lite porslin kan göra mig glad!

4 kommentarer

  1. Så fina de är. Jag förstår varför du la bud på det. Roligt att du vann också. Smörbyttan ser ut att vara en bra sak att kunna ha smöret i när det ligger i kylskåpet. Jag själv har inte så mycket porslin och det mesta är bas saker som tex muggar,tallrikar med mera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: