fbpx
Dark Mode Off / On
Skilla vår mellanpudel

Skillas kalasdag.

I lördags firade vi att Skilla fyllt tre år, hon fick lite prinsesstårta och sedan var det paket. En nalle och ett ben från Williams farmor och hennes karl, en flamingo av Williams faster Emma, Williams farfar samt hans fru. Hon fick även ett jättesött grattiskort från dem. Hon fick även hundgodis men minns inte från vem. Kanske ska säga att tårtbiten ser stor ut på bild men var ganska liten i verkligheten. Skilla var nöjd, om ni oroar er för att hon blev dålig i magen var så inte fallet. Denna lilla gottegris tycks inte ha problem alls med laktos.

Hon var glad både över gästerna och kalaset. Det var verkligen så trevligt med lite folk hemma hos oss också.

4 Comments

  1. Låter som ett kanoooon kalas! Har faktiskt aldrig hört om en hund som gillar “mänsklig” prinsesstårta. De hundtårtor jag sett bestot av olika kött- och korvsorter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: