Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Skilla vår mellanpudel

Skillas kalasdag.

I lördags firade vi att Skilla fyllt tre år, hon fick lite prinsesstårta och sedan var det paket. En nalle och ett ben från Williams farmor och hennes karl, en flamingo av Williams faster Emma, Williams farfar samt hans fru. Hon fick även ett jättesött grattiskort från dem. Hon fick även hundgodis men minns inte från vem. Kanske ska säga att tårtbiten ser stor ut på bild men var ganska liten i verkligheten. Skilla var nöjd, om ni oroar er för att hon blev dålig i magen var så inte fallet. Denna lilla gottegris tycks inte ha problem alls med laktos.

Hon var glad både över gästerna och kalaset. Det var verkligen så trevligt med lite folk hemma hos oss också.

4 Comments

  1. Låter som ett kanoooon kalas! Har faktiskt aldrig hört om en hund som gillar ”mänsklig” prinsesstårta. De hundtårtor jag sett bestot av olika kött- och korvsorter.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa