Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Har butikerna börjat julpynta där du bor ännu?

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jo då jag, har sett en hel del julpynt redan. Mer lär det ju bli ju längre in i månaden man kommer. Tycker kanske oktober är lite väl tidigt. Men ja, antar att det behövs med både jul och halloween samtidigt.

16 Comments

  1. Okej. Ja, jag har inte varit ute i affärer på ett tag. Så inte sett något julpynt. Tycker med att det alltid börjar tidigt. Fattar inte varför.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

  2. Kan hålla med om att det är i tidigaste laget, men sett flera butiker börja sälja pynt mm i alla fall – jag brukar vänta till halloween är över i alla fall. Däremot har jag börjat med alla julklappar mm, det är ju ändå rätt kul och skönt att börja checka av i tid.

  3. Tycker ändå det är lite mysigt med julstämningen. Men visst började det tidigare innan vi hade halloween? förutom då jag var liten då vi hade skyltsöndagen. Första advent gick alla ut och tittade på skyltningen och blev lite av en folkfest. Bodde i Sollefteå då och blev ju mysigare med all snö mm

  4. Jag själv har inte börjat julpynta. Jag gör inte det oftast så den enda julsaken jag har framme är min adventskalender. Däremot brukar basen på mitt boende julpynta och även ha en gran.

  5. Nej de har inte börjat julpynta än här där jag bor, men de har börjat sälja julgodis och julmust. Jag kan tycka att det är lite väl tidigt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d