Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Jag vägrar ställa mig i ledet…

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Bland människor som inte kan tänka sig att ändra sina åsikter. Som tror att om du en gång tyckt en sådan sak måste du göra det resten av ditt liv. Jag förändras hela tiden, och vägrar ställa mig i ledet bland dem som aldrig vill förändras.

12 Comments

  1. Håller med dig. Ibland får man själv mer kunskap, eller så förändras förutsättningarna. Ibland har man helt enkelt bara fel och då är det ju bra att kunna ändra på det.

  2. Jag ställer mig i ditt led ???. Att ändra sina åsikter gör man ju under årens gång.
    Jag vägrar ställa mig i led de som kommer lite sent till bio. Gillar inte alls folk som kommer in & ska störa. Om det är någon bra reklam på en film.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

  3. Det där håller jag med om. Jag själv har ändrat åsikt i ämnen flera gånger i livet. Det har ändrats då jag vuxit upp och fått mer kunskap om ett ämne. De som inte alls vill ändra åsikt bara för att den har tyckt på ett sätt förut är enligt mig tråkig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: