fbpx
Dark Mode Off / On
Hälsa & motion Skilla vår mellanpudel

Falun i höstens tecken.

Så var det söndag igen då. Gårdagen spenderade jag med att städa, sedan tog jag och Skilla en promenad, som resulterande i lite fotografering. På vägen hade någon ställt ut en korg med äpplen och en liten lapp, där texten löd: “Varsågod!” Jag tog ett äpple som smakade riktigt gott, och fortsatte min promenad genom stan.

När jag och Skilla kommit till porten vid vårat hem ringde William och frågade om jag kunde komma ut till Kniva. William ville göra tacos och således skulle jag kunna sova över där. Så sagt som gjort, jag åkte och handlade för tacokväll och så sov jag och Skilla över i Kniva.

Här har vi sedan idag åkt till Borlänge, vi har ätit en jättegod gryta och sedan tagit en promenad runt Staberg med omnejd. Skilla fångade nästan en hare (vi såg inte Haren. Utan Skilla for ut i gräset och de var sidled med varandra) haren sprang för sitt liv och Skilla var kopplad så hon kunde inte följa efter. Mitt i naturen så att säga.

Ikväll blir det nog bara lugnt, ny arbetsvecka imorgon igen, veckorna går så snabbt.

8 Comments

  1. Vilka läckra bilder! Försöker föreställa mig Skilla som jagar och fäller en hare. Lyckas inte riktigt måste jag säga. Men hare på tallriken är riktigt god kan jag meddela;-)

  2. Härligt att ta en långpromenad 🍁☘️😊. Att göra spontana saker är så kul att göra tycker jag. Å tacos 🌮 tackar man ju inte nej till 😊.

    Mysigt att ta en promenad & roligt att Skilla hitta en hare & jaga lite. Gott med gryta.

    Jepp. Ny arbetsvecka. Nu kör vi! 😀
    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  3. Härligt med en promenad. Jag tycker det är kul när folk som har egna äppelträd ställer ut korg med äpplen som de inte skulle hinna äta upp själv. Bra att du hade skilla kopplad så hon inte kunde följa efter haren. Det ska mycket till om en hund ska få tag på en hare. Fina bilder du tagit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: