Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Ett kalas jag minns…

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Åh ett kalas jag minns. Det får bli ett eget trots att sonens kalas är de jag minns bäst. Men jag fyller år i februari men fick ha mitt kalas under sommaren det året. Mitt enda sommarkalas men ändå minns jag så väl hur kul det var att ha vännerna där, vi lekte och åt tårta utomhus. Verkligen ett kalas jag minns.

5 Comments

  1. Nog har det varit många kalas genom åren. Ett minns jag extra och det var när äldsta fröken fyllde år. Då berättade hon att de väntade barn så det blev dubbelt firande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d