fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

En mina vännerbok…

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det bästa jag visste som barn och även tonåring, var “Mina vännerböcker” jag hade en rosa och den har jag fortfarande kvar. Dock tänkte jag göra detta till att ni får svara på några typiska frågor från en “mina vännerbok”, så fyller vi på detta med information kring er läsare idag.

 • Namn:
 • Födelsedag:
 • Bor:
 • Hårfärg:
 • Ögonfärg
 • Bästa ämnet i skolan:
 • Sämsta ämnet i skolan:
 • Familj:
 • Husdjur:
 • Favoritmat:
 • Drömyrke:

8 Comments

 1. Då får jag väl svara på frågorna. Madeleine heter jag, och är född 14 mars/67. Har brunt hår, och melerade ögon. Det var ju evigheter sen jag gick i skolan, men tar från omvårdsprogrammet. Bästa ämnet. Social omsorg och psykiatri. Sämsta… Det tråkigaste där var nog data. Familj: Man, fyra döttrar och tre barnbarn. Jag har en katt, och min favoritmat var svår. Så mycket gott. Fisk, skaldjur ligger nog på topp. Drömyrke. Då jag var liten ville jag jobba på förskola eller dagis som det hette då. Hade jag fått välja idag hade det blivit socionom. Vill jobba med familjer som har det lite tufft.

 2. Har aldrig haft en vännerbok. Och för att vara ärlig visste jag inte ens att en sådan fanns – oooooops;-) Men jag svarar gärna på dina frågor:
  Namn: BP
  Födelsedag: 10 juni
  Bor: Täby
  Hårfärg: Råttfärgat
  Ögonfärg
  Bästa ämnet i skolan: Idrott och språk
  Sämsta ämnet i skolan: matte
  Familj: Make när han fortfarande levde
  Husdjur: nix
  Favoritmat: japansk och thai
  Drömyrke: Grafisk formgivare (som jag hade som yrke)

 3. Hihi roligt.
  Sara. Född 1985. Bor i Östergötland. Har blont hår och gröna ögon. Bästa ämnet matematik, svenska,tyska. Var bra på allt utom bild:) sambo och dotter på snart 7 år. Två katter och 2 hundar. Fisk är favoritmarker.
  Ha en fin dag. Kram

  1. Haha, fast min autokorrekt på mobilen gör att det inte syns att jag var duktig i svenska;)
   Ta hand om dig och tack för denna roliga idé

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: