Dark Mode Off / On
Hjälpmamma & kursledare Städa

Amningskurs & städning på kvällstid.

Carolina Gynning glas
Carolina Gynning

Har här på kvällen hållit i Amningskurs för blivande föräldrar, alltid så himla fint att få göra det. Denna gång är det rikskurs något jag tidigare aldrig hållit i. Jag har bara haft kurser för människor boende i Dalarna.

Men det är verkligen så givande, jag tänker alltid på hur mycket jag lär mig varje gång jag håller i kurserna. Det är alltid så kloka och intressanta tankar som lyfts och jag lär mig mer och mer varje gång. Jag märker att när det ger mig väldigt mycket glädje, och det gillar jag verkligen.

Efter Amningskursen tog jag och satte igång att städa, bytt sängkläder och dammat, dammsugit, swiffrat, och tvättat golven. Har även hunnit med att tvätta handdukar. Sånt där som verkligen är skönt att göra.

Nu ropar sängen, så planen är att vattna lite blommor innan jag beger mig mot den. Sen ska jag lägga mig i den renbäddade sängen, så grymt skönt!

10 Comments

  1. Där ar du din framtida ”karriär” – om du vill alltså. Det är ju någonting du brinner för och det borde du satsa på.
    En nybäddad säng upplevde jag i lördags – nu får den känslan vänta i två veckor;-) Å det där med städning – ja, det är bäst att inte prata om;-)

  2. Så effektiv du är. Igår somnade jag jättetidigt, men är ju uppe i i tid också. Ja det måste vara väldigt givande med dessa amningskurser, och stort då det blir mer än bara Dalarna.

  3. Kul att du hade en rikskurs. Bra att du känner att du lär dig något när du har kursen. Jag tror att allt som har med barn att göra blir man aldrig fullärd. Det finns inte något som slår att man lägger sig i ren bäddad säng och speciellt om man duschat och tvättat håret innan.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: