Dark Mode Off / On
Hjälpmamma & kursledare Tonårsbarn

Amningskurs & resa.

Men hjälpreda Elliott & bröstet.

William åkte på studieresa till Schweiz i måndags. Så jag följer honom och hans klass på Instagram. Han har rest en hel den nu min älskade som. Förra året var det till Tyskland och Gran canaria, nu är han alltså i Schweiz. Han kommer hem på fredag.

Själv spenderar jag mina kvällar med att hålla Amningskurs, som jag skrev igår är det lärorikt och otroligt givande. Idag var dock Skilla lite missnöjd och önskar att skulle klappa henne istället.

Björn här i alla fall, fast han ligger i badet. Skönt för honom, jag tycker nämligen att det är ganska kallt här i lägenheten ikväll.

17 Comments

  1. Vad roligt att William och hans klass får åka på så många utlandsresor med klassen. Är det något som skolan står för eller måste ni som föräldrar hjälpa till att betala resan? Jag förstår vad du menar med kallt i lägenheten, hos mig är det rått även fast vi har plusgrader ute

  2. Kul att din son är iväg på resa. Förstår att skilla tyckte du skulle klappa henne istället. Här är det kallt också skulle gärna ha ett badkar att krypa ner i.

  3. Så kul för William att han går på en linje på gymnasiet som gör att han kan/får resa så mycket. Han får ju livserfarenhet och kan bekanta sig med andra kulturer. Underbart tycker jag.
    Å du verkar ju vara sysselsatt du med:-)

  4. Så roligt att sonen har rest så mycket! Kan tänka mig att Skilla vill ha mera uppmärksamhet på kursen, för det kan ju inte verka rättvist att det grejas så mycket med en docka?

  5. Vad roligt för William att få komma iväg så. Alltid bra att uppleva saker. Tycker det låter så intressant med amningskurserna. Tror verkligen det behövs då många blir så osäkra och då jag fick barn så fick man ju ändå stanna på BB för att se att det kom igång. Idag hinner man knappt föda innan man får åka hem.

  6. Vad roligt att han redan varit på så många ställen. Spännande med klassresa till Schweiz. Kul att du håller dina amningskurser, är det gravida som du håller kurserna för då eller nyblivna mammor? Har aldrig förstått grejen med bad i badkar. Tycker bara att det är trångt och kallt, haha.

  7. Det är så kul när man åker utomlands med många. Roligt att han åker lite till olika ställen ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: