Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Löpningens dag, när löpte du senast?

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Första tanken som kommer till mig är, jag har aldrig löpt. Visst det är inte riktigt sant, minns med fasa när idrottsläraren på mellanstadiet hade som träning att vi skulle springa runt hela skolgården tre varv. Man sprang där han såg, och gick där han inte såg. På högstadiet så gick jag inte ens till idrotten men det är en annan historia.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.