Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Jag var där…

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

När Falun hade Skid-VM senast. Det var en riktig folkfest och verkligen jättekul, trots att sport egentligen inte är min grej. Det blir VM i Falun igen 2027, har du chansen så åk upp då!

4 Comments

  1. Kan tänka mig att det verkligen är en folkfest. Jag själv har aldrig varit på någon skidtävling. Vet inte riktigt om jag skulle klara av så mycket människor och sedan har jag problem med hög musik eller liknande.

  2. Ändå häftigt att se sånt live. När man bara ser det på tv. Kan tänka mig att det blir en folkfest. Kul! ? Känna stämningen på riktigt.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: