Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar

Lucky 39 – Idag är det min födelsedag.

Så blev jag alltså trettionio. Från ett dygn till ett annat. Jag har hunnit städa, köpa tårta hämtat ut min bukett med födelsedagsrosor från Plantagen. Nu väntar jag på lite gäster som kommer hit vid 15:00, ikväll blir det mat hos Björn samt bastu om allt går enligt planen.

24 Comments

 1. Stort grattis på din dag. Låter som du kommer få en väldigt fin och härlig födelsedag med god tårta. Ikväll vara hos Björn och basta. Rosorna är så fina. Jag bara älskar färgen i ditt hår ?

 2. Stort grattis på din dag. Hoppas att du får en toppen dag.
  Jag måste säga att du är så himla fin i håret, du passar otroligt bra i den färgen.

 3. Första vill jag såklart säga GRATTIS PÅ DIN FÖDELSEDAG!! ?????? Hoppas att du har en underbar dag! ??
  Låter som en mysig födelsedag. Först umgås med familjen. Sen umgås med din kära Björn med mat & bastu mys ?
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

 4. Grattade ju redan igår, men gör det igen idag, på din ”riktiga” födelsedag. Hoppas du får en riktigt fin och minnesvärt dag:-)

 5. Ett stort grattis i efterskott! Hoppas du fick ett fint firande och att tårtan smakade ljuvligt. Jag slutade fira mina födelsedagar för länge sen, vilket är tråkigt. Det är trots allt mysigt att kunna samla sina nära kring festligheter.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: