Så blev jag alltså trettionio. Från ett dygn till ett annat. Jag har hunnit städa, köpa tårta hämtat ut min bukett med födelsedagsrosor från Plantagen. Nu väntar jag på lite gäster som kommer hit vid 15:00, ikväll blir det mat hos Björn samt bastu om allt går enligt planen.

24 kommentarer

 1. Stort grattis på din dag. Låter som du kommer få en väldigt fin och härlig födelsedag med god tårta. Ikväll vara hos Björn och basta. Rosorna är så fina. Jag bara älskar färgen i ditt hår ?

 2. Stort grattis på din dag. Hoppas att du får en toppen dag.
  Jag måste säga att du är så himla fin i håret, du passar otroligt bra i den färgen.

 3. Första vill jag såklart säga GRATTIS PÅ DIN FÖDELSEDAG!! ?????? Hoppas att du har en underbar dag! ??
  Låter som en mysig födelsedag. Först umgås med familjen. Sen umgås med din kära Björn med mat & bastu mys ?
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

 4. Grattade ju redan igår, men gör det igen idag, på din ”riktiga” födelsedag. Hoppas du får en riktigt fin och minnesvärt dag:-)

 5. Ett stort grattis i efterskott! Hoppas du fick ett fint firande och att tårtan smakade ljuvligt. Jag slutade fira mina födelsedagar för länge sen, vilket är tråkigt. Det är trots allt mysigt att kunna samla sina nära kring festligheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa