Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Berätta om din barndoms födelsedag.

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Nu la jag ju just detta denna dagen då detta är min födelsedag. Jag fyller nämligen 39 år idag! Så vad passar då inte bättre än att berätta om ett minne från barndomens födelsedag.

Jag minns väldigt väl året då min syster och även bror låg däckade i influensan på min födelsedag. Ja, vi var alltid sjuka på varandras födeldagar. Åtminstone jag och min syster, hon född den 14 januari 1988 och jag född 11 februari 1984, brorsan sen är född den 1 april 1989 och yngsta syrran är född 1 april 1997. Så hon var ju inte med på sjukstugorna som vi andra. Hur som haver, den där födelsedagen. Mormor var där och jag fick min andra porslinsfigur,en Musse Pigg som följt mig genom livet sedan dess. Var så glad över en porslinsfigur verkligen, den håller jag varmt i hjärtat.

14 Comments

  1. Grattis på födelsedagen. Otur med alla sjukdomar för er. Kalasen är ju trots allt så viktiga i den åldern. Spänningen innan och sen då alla kompisar kommer.

  2. Så roligt att du kunnat spara porslinsfiguren så länge . Jag har ett minne när jag fyllde år. Gick på lågstadiet. Hade önskat mig en lavalampa Så länge, och sen fick jag en i present , men när vi väl skulle starta den så funkade den inte. Blev så gamla besviken ? men det är nog mitt ända minne jag minns , just nu iallafall ?

  3. Stort grattis på din födelsedag fina du!! Hoppas du får en fantastisk födelsedag! Fy det lät inte som någon rolig födelsedag, det är ju de värsta när någon eller en själv blir sjuk på födelsedagar! Peppar peppar har de inte hänt mig alls ofta om ens de har hänt! Ha en fantastisk dag nu då fina du! Kram ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: