Idag och igår fick jag två paket. Ett var från Corkystyle som innehöll Ritulas foaming shower gel, en kräm samt en guldansiktsmask, hur fint? Idag gick jag sedan en bok En andra chans av Amandizan. Så himla gulligt! Tusen tack till er båda!

12 kommentarer

  1. Vad gulligt av de att skicka presenter, Jojo Moyes är en av mina absoluta favoriter, jag har lyssnat på alla hennes böcker som är översatta till svenska.

  2. Kul att boken kom fram till dig! Hoppas du ska tycka om den. Hört att Jojo Moyes är en bra författare och många gillar hennes böcker. Har du läst fler av hennes böcker? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa