Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Underbara Claras fotoutmaning: Fånga februari – 15. Mullig.

Deltar Underbara Claras fotoutmaning!

Ett trigger ord för mig helt klart. Ett ord som påverkar extremt mycket. Ett ord jag verkligen inte tycker om. Som ätstörd, är det ordet förenat med dags för att försätta mig i svält.

4 Comments

  1. Jag tycker inte heller om det ordet då jag är mitt uppe i en sådan situation ❤️

  2. Jag fastnade för det här inlägget och tycker också att vissa adjektiv är besvärande. Skulle kanske önska att man inte alltid måste kommentera varandras kroppar, eller min kropp i alla fall. Det sitter i sen ungdomen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: