Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Fettisdagen, blir det en semla eller två?

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Borde väl bli en i alla fall. Men tror knappast jag skulle fixa att äta två. Älskar visserligen semlor men äter absolut inte mer än en.

11 Comments

  1. Hej. Idag blir det ingen, men kommer äta en i morgon istället. Jag älskar semlor men får väl dra ner på dom just nu. I vanliga fall hade det nog blivit någon både i dag och på mötet i morgon.

  2. Vilken stort av Semla äter du helst? Själv äter jag den vanliga gamla ocy har inga problem med att tycka i mig flera stycken

  3. Är det idag som det är fettisdagen, det har jag missat helt. Kanske också blir en semla idag för mig med. Två semlor utspridda över dagen kan ju funka. Vilken är din favorit semla?

  4. Nej, här blir inga semlor. Är allergisk och kan inte äta mandelmassa och en semla med enbart grädde eller vaniljkräm är ingen höjdare. ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: