Dark Mode Off / On
Skilla vår mellanpudel

Vårvinterdagar & Skilla som äter snö.

I lördags så tog jag foton på vårvintern här i Falun. Solen riktigt värmde då, så det blev nästtill en chock när jag sedan i måndags befunnit mig i ett vinterlandskap igen. För detta ovan är lite i förhållande till vad ni har efter natten mellan söndag och måndag.

Skilla är nöjd, hon springer runt likt ett barn och drar tungan i nysnön och stoppar ner hela nosen och fnyser. För henne är nysnön lycka i mängder. Det är onekligen så charmigt och gulligt.

3 Comments

  1. Där svängde det fort! Den här tiden på året hinner man inte med väderväxlingarna och snön känns alltid lika snopen när man vill ha vår. Ja, så som du beskriver Skillas snölek låter det charmigt. Jag kan tänka mig att promenaderna berikas av hundsällskapet, att det blir som att se naturen och omgivningarna med nya ögon.

  2. Ja visst är det är konstigt att vädret kan svänga så mycket så fort. Kan tänka mig att Skilla är lycklig att snön är tillbaka. Här har vi snö men tror den kommer försvinna rätt snabbt.

  3. Vilket vackert vår vinter landskap nu har i Falun, här är det mest grått och trist, men ser att det börjar komma komma upp lite tulpaner och våriga blommor här och var. Kört hon gillar springa runt, så ljuvligt att ha det runt sig, den vackra naturen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: