Igår var jag till Katrin på Daily life spa här i Falun och fixade mina naglar. En stund för att må bra. Jag tog en ljusblå färg, så himla fina.

Jag har under många år haft akrylnaglar men i höstas började jag prova gel, och fortsatt med det.

Relaterade etiketter:

9 kommentarer

  1. Skönt att få en liten må bra-stund. Jag har alltid gillat ljusblått. Tycker du att gelen är mer hållbar? Kan tänka mig det iallafall att gel är bättre än akryl. Utan någon som helst egen erfarenhet,haha.

  2. Mycket fina naglar ???. Färgen passa till årstiden. Bra att du är nöjd med dina gel naglar.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

  3. Åh så fina naglarna blev, och färgen är så härligt vårlik???? Ja man behöver göra saker som får en att må bra. Jag får dock erkänna att jag aldrig har varit och fixat naglarna. Har bara gjort fumliga försök att lacka själv vid glesa tillfällen????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa