Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Dagens pensionärer…

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Är onekligen en väldigt helt annorlunda mot vad de var när jag växte upp. Den tidigare generationen pensionärer som verkligen aldrig skulle kommit på tanken att göra det som den nya generationen pensionärer gör. Den nya generationen som går på krogen, umgås med folk och reser. Kanske rent av lever livet? Tycker det är ganska häftigt faktiskt att pensionärer idag verkligen passar på att njuta av livet! Fortsätt med det! Det är ni värda!

12 Comments

  1. Tycker också att det är häftigt att de äldre vågar (och har har råd att) ta för sig! Det som gör mig ledsen är de gånger när man hört någon som är nära pensionen säga; ”Åh så skönt det skall bli att få bli pensionär” och sedan blir de sjuka eller i värsta fall går bort strax efter pensionen. Det gäller att leva här och nu oavsett ålder!

  2. Det är faktiskt sant. Inte reflekterat över det. Håller med dig. Att dem är värda att leva livet. Dem har haft ett styrt liv sen dem var mellan 16-18. Alltså börja jobba när dem var mellan den åldern. Sen haft familj m.m.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

      1. Garantipension och inkomstpension ( alltså gå i pension) kan du få från 66 år. Från 2026 blir det 67 har jag för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: