Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

På längden eller utför?

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Hur kunde jag välja dessa frågor? Jag som inte stått på skidor varken utför eller på längden sedan mannaminne. Ja kanske inte riktigt så länge, men bra länge.

Utför stod jag på ett par skidor 2001, jag har dock aldrig lätt mig åka slalom eftersom jag inte hade några när jag växte upp. Åkte med en klasskompis och läraren. På längden? Ja då stod jag senast på skidorna på mellanstadiet, förmodligen i årskurs 6. Skulle dock vilja prova åka längdskidor igen, jag tror Skilla skulle gilla det.

Kan också medge att jag kan titta på skidor på tv om det är på hos någon annan (läs Björn) och då ska det vara längdskidor alternativ skidskytte.

8 Comments

 1. Har inte heller åkt skidor på evigheter. Tror det var då jag bodde i Östersund. Har åkt utför ett par gånger, men mest på längden. Minns att jag gillade det sista mest.

 2. Ja, det kan man fråga sig hur du kunde välja ut visa frågor skämt ????.
  Jag har åkte en del längdskidor när jag var yngre. Vet jag & pappa var ute & åkte.
  Utför har jag med testat. Då med hjälpmedel. Rep & åkt skicart. Det är jättekul! ????
  Ja, skidskytte är super kul att se på ????.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

 3. Jag har aldrig någonsin åkt slalom. Senaste gången jag åkte skidor var när vi var i Idre 2009. Det närmaste jag kom slalom då var att spåret gick över slalombacken. Hade gärna haft ett par skidor då jag gillar att åka skidor. Här i Östergötland blir det ju aldrig så pass mycket snö att det går att åka skidor. Känns inte värt att köpa dyra skidor som jag sen knappt kan använda.

 4. Gissar att du valde temat med tanke på alla pågående skid-VM just nu. Har aldrig åkt längd. Alldeles för svettigt för min smak. Utför däremot var min melodi. Men efter 50 var jag smart nog att inte utmana ödet längre;-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa