Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Då var jag ett troll…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Ja när har jag varit ett troll? Det var nog långt innan ordet en stiftats. Jag och en vän skaffade sidan ICQ, där brukade vi skriva till killar vi tyckte var snygga och låtsades vara helt andra… Dessutom så stämde vi träffas men dök aldrig upp, vet inte om killarna gick dit heller. Men herre gud så barnsliga vi var där som 15-16…

1 Comment

  1. Oj, ja. Den tiden man trollade innan ordet troll fanns. Tror det var runt 2000/2001 när jag gick första året i gymnasiet. Då brukade jag och en kompis sitta i skolans datasal och chatta men killar. Var ju relativt nytt då med chattar och internet och tror nog att man allmänt var rätt dåligt insatt. Vi hade ett gemensamt namn (MoS som var första bokstaven i våra namn) och så lurade vi de stackarna, ofta bodde de flera 100 mil bort

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: