Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Innan jag hade blogg så…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Var jag en av alla dem som skrev dagbok. I den fyllde jag i allt om livet, och känslor. Jag fick min första runt sju års ålder. En rosa med en häst på, i den skrev jag och avslutade alltid med en bild. Så att kliva över till blogg var nog ett ganska naturligt steg för mig.

2 Comments

  1. Skrev också dagbok när jag var liten, en liten rosa fluffig och glittrig variant. De första texterna har jag formulerat och min mamma skrivit ner, det var innan jag kunde skriva själv. Ganska gulligt.

  2. En blogg kan ju också vara en form av en dagbok, om man uppdaterar dagligen och skriver om personliga händelse.
    Har aldrig skrivit dagbok. Så min tramsblogg/vardagsblogg är mitt första försök:-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa