Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Var det snyggaste jag sett…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Det snyggaste jag sett… Vet inte men det finaste är ju min William så klart. Så känner vi mammor om våra barn.

Snyggaste är däremot svårt, jag vet inte om jag tänker snyggt? Absolut om kläder men eller inredning men snyggast? Svårt.

4 Comments

  1. Det är nästan självklart att en mor skulle välja sina barn som finaste. Har du också en samling på my little pony? Dem är verkligen en klassiker och supersöt!

  2. Människor kan vara snygga utan att vara vackra, tycker jag. Klädesplagg kan också vara snygga. Inredning däremot och bilar har jag svårt för att kalla snygga…

  3. Snyggaste är ett ord som jag kan använda i samband med kläder, frisyrer och utseende. Ganska så ytliga saker alltså. En värdering av något. Annars väljer jag andra ord som fin, bra eller vacker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa