Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lizzla vår mellanpudel Sjukdomar

Lizzla upplever: Den första riktiga snön.

Det kom några små flingor för någon vecka sedan. Men igår och i natt har vi fått snö på riktigt. Lizzla är supernöjd, och slänger sig i den och leker. Hon fick ju uppleva lite snö precis när hon kommit hit men det var så lite och hon så pluttig att det minns hon nog inte.

Jag skrev i förrgår om allergi mot lök… Det var inte allergi det visade sig vara magsjuka så jag har varit en ständig besökare till toalettguden så att säga. Det verkar vara lite bättre just nu, men fy sjutton alltså. Har man hund måste man trots sjukdom gå ut, så jag har försökt att inte röra något i trapphuset och varit livrädd att magen ska sätta igång när Lizzla varit ute på sitt. Som tur är har det börjat vända äntligen men fy vilken pers.

Vet flera som fått magsjuka nu, så passa er det verkar vara någonting som går.

6 Comments

  1. Js förstår att hon gillar snön, vilken lycka. Ja hua för mag åkommor och alltid lite orolig blir man ju att det ska ske olyckor. Krya på dig

  2. Det är så många som fått snö, men här i Götet är det bara regn. Åh magsjuka. Det och hög feber är ju bland det värsta man kan ha, Man blir ju totalt utslagn.

  3. Vad kul att Lizzla gillar snö ❄️????. Fy för magsjuka ????. Stackare ❤️. Skönt att det börjar vända för dig. Hoppas att du är på bena snart & tillbaka till livet igen.
    Jag hoppas att slipper det.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

  4. Härligt att Lizzla fått uppleva den första riktiga snö. Otur att du har åkt på magsjuka. Som du skriver så är man tyvärr tvungen att gå ut om man har hund. Själv har man lyckats bli sjuk igen. Ordentlig förkylning och lite feber.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa