Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lizzla vår mellanpudel

Lizzla min Lizzla.

Idag efter jobbet tog jag och klippte klorna på Lizzla, samtidigt passade jag på att raka lite nos och tassar. Fixade till lite med sax och sedan blev det att kamma igenom hennes päls. Snart ska hon gå till hundfrisören, och då kommer det bli spännande att se henne utan detta lager av päls. Det växer så snabbt, jag klipper och snart är allt tillbaka igen på lillgumman.

Imorgon ska vi till Anicura igen, djursjukhuset här i Falun. Lizzla ska röntgas och jag är så sjukt orolig. Är jätterädd för att det är förvärrat med allt, eftersom hon inte stöttar sig på benet förutom när hon springer eller går i trappor samt glömmer av sig. Muskelaturen har påverkats och det skrämmer mig, det här året har varit otroligt tufft för mig och jag fixar inte en motgång till. Därför ber jag dig att tänka på Lizzla och hoppas att allt ser bra ut, du som tror på Gud får gärna be för henne också!

15 Comments

  1. Du får visa en före och efterbild på Lizzla sen efter klippningen. Jag ber en bön för dig och Lizzla och hoppas att det ser bra ut på röntgen. Förstår att det är oroande att hon fortfarande inte är riktigt okej i sitt ben.

  2. Jag tror på gud och ska absolut be för henne, gör det efter jag kommenterat. Jag förstår din oro och man är ju så rädd om dem. Så fin hon även ska bli som nytrimmad sedan

  3. Nu har jag inte riktigt hängt med i vad som hänt med din lilla hund, läser bra att ena benet inte är bra o att hon tappar musker. Och jag tror inte på Gud… så be gör jag inte. Men, jag kan ge dig ett litet tips, jag trodde ju själv att jag skulle behöva ta det tuffa beslutet att låta Mindy få somna in i somras. Hon hade så ont, det var tuffa veckor, 3 olika veterinärer, röntgen, ultraljud, prover, olika mediciner… veterinärerna hittade inget fel dom kunde sätta tummen på mer än att dom märkte att hon hade ont. Då det närmaste veterinären kunde komma innan det började pratar om muskel eller nervsjukdomar, obotliga…. så var det att vila i bur, inte röra på sig alls, helst o det på gick i nästan 8 veckor – hon hade inte mycket muskler kvar o vi kämpar fortfarande att bygga upp dom. Till slut så tog jag beslutet att gå till en kiropraktor, inget veterinärer rekommenderar, det är som med läkare… Men jag gick till en o han hittade felet.. o ”knäckte till” en sådan skillnad… var dit två gånger o Mindy var som en lite valp igen… livsglädje i ögonen o skuttade runt – vi kommer att gå dit snart igen, kolla upp, hålla efter. Gissar att det är som med oss människor att man kommer att behöva den hjälper då o då… Så om inte veterinären hittar något – som t ex patella ta henne till en kiropraktor som får känna igenom henne o vem vet kanske h*n hittar felet o kan hjälpa er. För Mindy var det räddningen – annars hade jag haft henne ligga när bredvid mig nära. ❤️

  4. Håller tummar och tår för att det kommer gå bra för henne. Känns ju som om det inte är en fysisk skada då hon inte haltar då hon springer eller går i trappor.

  5. Fin Lizzla blev när du klippte henne ????
    Såklart tänker jag på Lizzla & hoppas att allt går bra med henne ❤️. Men det är jag säker på att det gör det. Hon är så stark tjej ????

  6. Hoppas verkligen dagens besök hos anicura går bra. Håller allt tummar och tår att det inte är något alvarligt men att de kan säga vad som är fel så man kan förhoppningsvis åtgärda det.

  7. Håller tummarna att röntgen av Lizzlas ben är negativ, eller tvärtom såklart. För om resultatet är negativt är Lizzla ju frisk. Håller verkligen alla tummar och tår.

  8. Sötis! Vi brukar också försöka klippa vår mellan klippningarna men det känna ibland som att man inte klippte något så snabbt det växer igen ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d