Började morgonen med att gå till Tuvan och jobba. När jag sitter där kommer det in några föräldrar vilket jag till min förtret inser är en jävla APA från orsa, så nu ska alltså hennes barn gå på Williams dagis. DE kändes inte bra alls.
Men de gick jätte bra att jobba och jag trivs att jobba på manhem. Sen drog jag till skolan där var det någon matte lektion och de var lika tråkigt som det låter, nån jävla avanserad matte med a+b+c osv SKIT tråkigt för någon som jag som är matematiskt handikappad eller nått. Så jag sa till sist ifrån att jag tycker att det ALDRIG är något för förskolan när är det våran tur att få något roligt INTE en ända gång har det kommit upp något om förskolan men låg + mellan är det hela tiden om, känns så jävla tråkigt. Sa det rakt ut och läraren högg som en orm och verkade ta det personligt för jag klagade på utbildningen, nån kille började då klaga på att det var för mycket sånt? FÖR MYCKET inte en ända lektion har varit om förskolan han ska säkert bli högstadie eller gymnasielärare och precis som oss får dom ingenting men fick idag då. Nä är så jävla less på det där och ingen säger ju ifrån heller. MEN fick medhåll av en annan tjej så de var skit bra och sen Lisa sa också till. Vi som läser till förskollärare är lessa många som bytt inriktigt och sånt.

Annars gick jag och William till maxi handlade lite gott som vi ska äta i helgen, och gjorde tacos ikväll så sjukt gott.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: