Seg apa

FAN va seg jag är på att blogga. SORRY!

Jag har jobbar och pluggat och ja jag fick godkänt på tentan YEAH! OCh sen fick jag godkänt på den där uppgiften jag skrev om till IT:n jag skulle göra blir glad för godkänt mycket för jag inte är nån VG nörd tror jag. Sonen har varit på dagis och nu leker han, jag ska köpa mig en ny dammsugare idag. Mitt smågrus går inte bra att dammsuga upp med min andra, har fått kämpa väldigt länge med att få upp allt och nu i denna ”härliga” jordiga barnperiod så ja, jag lär köpa mig en. Sett ut en på SIBA som är tystgående, nörd jag är… FINNS även en som jag skulle kunna tänka mig med inbygd mp3 spelare men alltså de är fan lite löjligt att köpa har jag kommit fram till då tar jag hellre en tystgående för varför ha inbyggd mp3 egentligen? Bara nått slags löjligt för att verka fåntratt kanske.

Snart ska jag och sonen dra till sonens pappa.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: