Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Seg apa

FAN va seg jag är på att blogga. SORRY!

Jag har jobbar och pluggat och ja jag fick godkänt på tentan YEAH! OCh sen fick jag godkänt på den där uppgiften jag skrev om till IT:n jag skulle göra blir glad för godkänt mycket för jag inte är nån VG nörd tror jag. Sonen har varit på dagis och nu leker han, jag ska köpa mig en ny dammsugare idag. Mitt smågrus går inte bra att dammsuga upp med min andra, har fått kämpa väldigt länge med att få upp allt och nu i denna ”härliga” jordiga barnperiod så ja, jag lär köpa mig en. Sett ut en på SIBA som är tystgående, nörd jag är… FINNS även en som jag skulle kunna tänka mig med inbygd mp3 spelare men alltså de är fan lite löjligt att köpa har jag kommit fram till då tar jag hellre en tystgående för varför ha inbyggd mp3 egentligen? Bara nått slags löjligt för att verka fåntratt kanske.

Snart ska jag och sonen dra till sonens pappa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.