Skolan och jag har blivit faster.

Nu börjar påsken imorgon. Mormor ringde i förmiddags och berättade att jag blivit faster hon tyckte dom sa en flicka, men ikväll ville William ringa mormor dvs min mamma så då fick jag veta att det var en pojke. Till helgen är det 16 år sedan pappa dog och sextonårs senare får hans son en son. Speciellt.
William ligger i sängen och sover. Jag köpte godis idag till mitt eget påskmys. Imorgon ska vi göra påskmiddag här hemma. Så ska väl måla ägg och sånt. Lovat William att han ska få bli målad påskig med prickar och kinder. Han vägrade ju förra året men i år ska han få göra de tror han kommer tycka de är riktigt kul faktiskt.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: