Nu börjar påsken imorgon. Mormor ringde i förmiddags och berättade att jag blivit faster hon tyckte dom sa en flicka, men ikväll ville William ringa mormor dvs min mamma så då fick jag veta att det var en pojke. Till helgen är det 16 år sedan pappa dog och sextonårs senare får hans son en son. Speciellt.
William ligger i sängen och sover. Jag köpte godis idag till mitt eget påskmys. Imorgon ska vi göra påskmiddag här hemma. Så ska väl måla ägg och sånt. Lovat William att han ska få bli målad påskig med prickar och kinder. Han vägrade ju förra året men i år ska han få göra de tror han kommer tycka de är riktigt kul faktiskt.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: