Jag är nyfikna vilka ni är som läser men aldrig kommenterar. Tänkte jag börja med att skriva.

Igår orkade jag inte skriva nått, sonen fick bli hämtad hem för vab förskolan tyckte han verkade hängig. Men när han kom hem var han en vanlig duracellkanin så jag vet inte om han kanske gått ner i batterit.
Hehe, nu tittar sonen på nått på tv så hör man honom ropa, MAMMA måste det vara en mamma och en pappa för det ska bli en bebis. Jag, JAAA, han ropar igen, BEHÖVER det inte bara vara en tjej då? Jag: Nääää, den där diskutionen känns jobbig nog för att jag är väldigt opryd och sånt med vänner men med sitt eget barn känns det weird att diskutera? Vet inte hur man lättast förklarar för ett barn såna där saker, jag tänkte överlämna det till skolan. HAHA, bättre de. Okej skulle sonen fråga mer ingående tänker jag självklart inte ljuga men jag tänker inte tala om det heller.

Nä om man skulle bege sig till duschen. Läste föresten på mailen igår att onoff skickat min nya skärm! YEAH! Känns as bra, så snart har sonen min gamla skärm och jag har en ny. Sonens pappa kommer hem från sin tjänstresa idag, det finns en liten kille här hemma som längtar massor efter honom.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: