Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Grunkor och nu går jag och lägger mig.

Spelat lite, nu ska jag bege mig till sängen. Redovisning imorgon. Kommer fan bryta ihop tror jag, hatar att redovisa. Stå och berätta om saker man gjort det är utmärkande gillar jag inte alls. En sak med seminarium man sitter i en grupp och spyr galla (eller jag gör) om kurslitteraturen och samhället i stort, eller så finns det dom som fjäskar och aldrig skulle våga säga ett ont ord om litteraturen eller samhället vet inte vilken sida som är bäst dom som är som jag eller dom som fjäskar? Jag hatar fjäsk, slickar aldrig någons röv så viktig är inte betyget för mig, skulle aldrig göra så på jobb heller, jag är mig själv i alla lägen fjäsk skiner igenom endera dagen, allt är fan inte inspirerande även om många försöker påstå de.

Imorgon blir det som sagt inget rövslickeri från min sida, därimot lär det bli lunch med Sandra och Lisa kanske, vi brukar ju köra obligatorisk lunch ihop på tisdagar, snacka politik och spy galla över saker vi inte spydde galla över på seminariet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.