Nu ska jag hämta sonen alldeles strax. En maskin med tvätt går i badrummet massor med handdukar som går röras runt där för att bli rena. Har tagit mina sprutor i morse och det känns i resten av kroppen. Får se vad kvällen kommer erbjuda sonens pappa ska fixa sin M5:a så tänkte laga fiskbullar till sonen i dillsås för de tycker han om. Kanske blir lite mys framför bompa och bara ha en trevlig kväll. Vad ska ni göra?


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: