Skriva ner något.

Prova det där spotligt precis, tänkte se om folk verkligen klickar på sånt för att läsa bloggar. Ska bli spännande att se hehe. Sonen kikar på mina vänner tiger och puh på disney canal. Jag ska strax börja laga mat. Lär ut och slänga soporna också, samt roa mig med att torktumla alla handdukar, när det är gjort så är det väl kväll typ. Mysa ner i soffan och bara njuta.

Imorgon ska jag på andningsövningar, har kanske glömt talat om de? Är för min utbrändhets skull. Ska lära mig andas, och när jag får kbt behandlingen ska jag lära mig tänka positiva tankar och inse att jag INTE kan göra allting själv. Undrar smått när den kallelsen kommer lär väl vara enorm vänte tid dit. Psykvård brukar ju ha lång väntetid.

Har ont i nacken, brukar få det vid mensen så här. Nacken liksom trycker och gör mig illamående. Får se vad jag ska hitta på nu, blir nog att slänga soporna som får min röst, sedan torktummlarna och sist maten!

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: