Dark Mode Off / On
Smink & hår

Färga håret.

Jag sitter här som värsta slovet och väntar på att Anna ska komma hit. Vi ska fixa håret på varandra. Hon ska få äran att färga mitt underhår rött och överhår svart (färgerna börjar bli lite för ljusa) och jag ska fixa så Anna kan slinga sitt hår. Hon kommer väl strax skulle jag tippa på. BLIR mycket nays. Jag har inte ens duschat idag vilket INTE hör till vanligheterna. Det brukar vara det första jag gör när jag vaknat men tog en sov morron.

Idag ska jag och sonen antingen baka saffranskaka eller pepparkakor. Är ju föräldraledig varje fredag så passar på att göra lite roliga saker då. Saffranskaka har jag längtat efter HELA jävla året. Älskar saffran trots att det är dyrt som SATAN.

Haha, ni skulle se mig nu. Jag sitter här i vita velour byxor en tröja det står ”9 C är bra på allt” som man fick när man slutade nian. Hehe, använder den inte som ”fin” tröja precis. Det är en av dom kläderna som är mina sunkplagg som bland annat utsätts för färgning. Hehe.

Nei om jag ska göra nått annat. Skriver mera sen. HELA helgen att skriva massor med bajs på. Ikväll lär sonen vilja ha fredagsmys också!

Related Tags:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: