Ska gå ner på stan med sonen tänkte jag. Lär förbi apoteket och hämta astma mediciner. Känner mig astmig och de beror förmodligen på väderomslaget. Sen har jag fått paket avi idag också. Är rätt säker på att det är från Nelly.se ska nämligen få kläder därifrån och dom sa att det skulle komma innan julafton. BLIR redigt sur annars. Ska även köpa en mascara. Lär ha det för min har börjat torka.

Någon lön fick jag inte. Falukommun har strulat så jag fanns inte ens med som jag jobbat. BLEV så förbannad, dagen innan julafton. Tack och lov har jag fått csn så kunde betala allt men visst känner jag mig sur på falun ändå.
Nä lär klä mig och börja gå. Får se om jag och sonen tar en donken också. Kanske bäst med donken efter stan. Misstänker att det är sjukt med drygt mycket folk idag.

1 kommentar

  1. 2009-12-23 @ 12:25:27

    D lär va bra me folk ute idag ja
    Men jisses att du inte fått pengar & att de inte ens har uppgifter om att du jobbat, sicket sull! Just innan jul & allt.

    Svar: Kavelkwött lär du testa & göra, d e så smarrigt.
    Låter som eran familj blir väldigt utspridd i år. Men du har ju din egen lilla familj, som tur e

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa