Lärarprogrammet

Tenta klart, nu återstår vad?

Skrev klart tentan, satt på mig mina glasögon kände att ögonen nog behöver vila idag. Allergisk igen, begriper inte var allergin kommer ifrån. Har varit aktiv idag känner jag. DUKTIG av mig, väntar paket från itsajten idag.
Annars ska jag väl fortsätta mitt pluggande, har bytt sängkläder YEAHO va kul?! Fan känns inte ens som jag har något smart att skriva egentligen. Ska nog ringa mormor lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: