fbpx
Dark Mode Off / On
Reklam

Buzzador paket.

IDAG kom äntligen mitt buzzador paket jag väntat på ett tag, innehållande DOVE duschcreme. Har ännu inte hunnit använda det. Eller ja igår fick jag paketet men kunde inte hämta förens idag. Jag gillar buzzador av de skälet att man inte behöver värva för att få saker, man behöver inte heller ha en toppblogg eller vara på nätets “populära personer” lista för att få saker. Jag gick med i buzzador 2005, sen dess har jag fått kexchoklad, deoderanter, godis, halstabletter, k-special flingor, sminkborttagning. Allt är helt gratis. Det ända man behöver göra är att bli medlem så får man erbjudanden på olika produkter. Jag rekomenderar andra att gå med. HELT klart den bästa sidan som finns.

Ska buzza folk i helgen. Här ser ni mitt buzzadorpaket.

Paketet.

Roligt att prova duschcreme.

1 Comment

  1. 2010-03-04 @ 12:39:24

    Skoj!

    Jag är också buzzador, men det var länge sedan jag fick någonting, sist var det sådan där Visibly clear ansiktsrengöring samt en skitäcklig munskölj för barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: