YES!

Mitt kök är klart, har roat mig med att sätta upp dom viktigaste sakerna och sen stoppat in köksbordet och möbler i köket igen. Dock ska jag köpa mig en slagsborr så ska några flera saker upp också, jag längtar. Mitt vardagsrum ekar tomt typ. Ska ta och och plocka ut tv:n sen när William kikat klart på bompa, sen ska jag skjuta lite saker till mitten av rummet och täcka över dom möblerna med lakan då borde det väl klara sig från damm? Vad tror ni? Alltså om man har på lakan över visst borde väl de funka som skydd mot allt?

Haha märker hur mina pedantnerver går på helspänn just nu, att plocka runt möbler är inte direkt min grej, jag blir nervös. Pedant-fjant. Alltså jag blir verkligen helt nervös haha. JAG klarar inte sånt här, är dock jävligt duktig nu, jag vet ju också att det är för en god sak, jag kommer få ett HEM jag trivs i. I alla fall när det kommer till vardagrum och kök, köket är SÅÅÅ fint nu, det kändes dubbelt så stort typ och så himla trivsamt, kändes jätte mysigt att gå dit. Fixade också i badrummet, så nu har jag endast en toalett men ett badrum med handdukar i och därför kommer jag nu i alla fall slippa gå mellan och sånt, känns skit bra.

Ni får kort sen, tänkte att jag kan ge er bilder av hela mitt hem om ni vill se? Säg till i så fall.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: