Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Pedantnerverna.

URSCH, två dagar i denna röra har nu passerat. Började i söndags och är inne på dag 3 nu alltså. Jag får en slags panik av sånt här. Det blir massor med grus inne hela tiden, samtidigt så känns det värdelöst att dammsuga när det ända åker runt massor med partiklar av skit nu när dom river tapeter och målar om. BLIR att städa när dom är klara, och då blir det REJÄLT. Lär ju bli en jävla till massa damm. Hatar damm, jag är ju dammhatare och pedantiskt städoholic…

Hehe, glömmer aldrig när jag var med Anna och Sofie för något år sen och dom sa,
– MAN törs inte röra sig hemma hos dig.
– Jag bara va?
– JA, du har det så sjukt rent och perfekt jämt. Man är rädd för att smutsa ner.

HEHE, jag kan inte låta bli att vara pedantisk, förut när jag hade mina cd-skivor framme så hade jag jag dom ordning från det jag köpt dom, men så var det någon jävla idiot som blandade runt mina cd-skivor så jag blev osäker på ordningen. JAG var helt knäckt, fick lov att ändra om min ordning och räkna dom i alfabetsordning istället.

När jag ändå är inne på inredning, jag har två toaletter. En WC och ett badrum. Badrummet är sjukt trångt, för framför toaletten står tvättmaskinen. Jag har nu börjat grubbla om jag ska ställa en hylla ovanför toaletten därinne och helt enkelt inte användad en toaletten för just toalettbestyr utan endast ha en toalett och använda det andra som badrum helt istället. Tror ni det kan funka? Hur många toaletter har ni?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: