Jag köpte ju kastruller , Wokpanna och stekpanna samt koppar (lattemuggar) samt ett vitt lackbord, två stycken knubbig vita lampor till mitt sovrum sen blev det mera också men glömt vad det var, i alla fall de känns väl mindre roligt att visa. Lika så mina 2 dunkuddar. Men jag tänkte att jag kan visa det här i alla fall fall.

 

Lampa till mitt datarum. Förra hade pajat, då sonens pappa slog huvudet i den.
Sjukt söt väckarklocka, den känns så antik typ. Som något man kunde
hitta på vinden hos mormor & morfar när man var liten.
Förvaring för lite smått och gott
(för er som undrar varför det ligger en förpackning
tandtråd där, kan jag bara säga att jag inte vet.
Jag tror William ropade om något så jag la ifrån mig den där.
Letade som en galning sen.
)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: