Är sjukt sugen på att köpa en flåttig pizza till middag. Känns typ som jag måste bege mig till akropolice eller hur den nu stavas och handla en till mig, William vill dock ha kebabtallrik så får väl köpa båda delarna då kanske? Han kan ju äta resten imorgon så är lugnt.

ÄR också sugen på OBOY, hade varit sjukt gott med lite oboy. Hehe. Det är rätt sjukt för jag brukar tänka att det är så gott innan så dricker jag och då är det inte alls lika gott som jag minns. ÄR ofta så, man köper något och bli besviken hehe.

Relaterade etiketter:

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa