Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Pizza sug och oboydilemma.

Är sjukt sugen på att köpa en flåttig pizza till middag. Känns typ som jag måste bege mig till akropolice eller hur den nu stavas och handla en till mig, William vill dock ha kebabtallrik så får väl köpa båda delarna då kanske? Han kan ju äta resten imorgon så är lugnt.

ÄR också sugen på OBOY, hade varit sjukt gott med lite oboy. Hehe. Det är rätt sjukt för jag brukar tänka att det är så gott innan så dricker jag och då är det inte alls lika gott som jag minns. ÄR ofta så, man köper något och bli besviken hehe.

Related Tags:

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: