fbpx
Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

En låååång fredag.

Fy sjutton, jag hatar att inte veta vad jag ska hitta på. Mycket till kvällen också. Känns som det är en rejält lång fredag (klyftigt skrivet va?) borde laga något att äta men när jag kikar i kylskåpet är det inget som faller mig i smaken. Alltid lika roligt när man vet att man BORDE handla något men känner sig mindre motiverad att handla något. Dessutom nu är klockan snart tre och då kan man lika gärna vänta till middagen och äta något då.

Vad pysslar ni med idag?

1 Comment

  1. 2010-04-02 @ 17:01:29

    hehe, jag hänger ofta i kylen hemma. man liksom öppnar den en gång i kvarten för att se om det har kommit in något riligt där av sig själv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: