Jag gick in med förväntan om att mässan skulle vara rolig. BLEV djupt besviken måste jag erkänna. Fy vilken flopp. Förra året när det var den där mässan fick man massor med kassar med roliga erbjudanden, det var spel för barn och massor med lekar. Typ ansiktsmålningar och tatueringar, musik uppträdanden, utklädda som gick runt. I år var det mest fyrhjulingar typ. Me and i var där samt rabdido och mykidoo som jag ska ha homeparty med, anmälde mig där på plats. Sen var haraldsbogymnasiets frisörer där så dom stylade mig medans William kollade på Tobbe Trollkarl, egentligen skulle Mojje dit men han kunde inte blev inställt. Men Tobbe var ju roligt. Var dock inte direkt för BARN skulle jag säga, hette hem och fritid och familjmässa då tror man ju det ska vara mer för barn framför allt om man varit där förut. Jag var riktigt besviken. Kändes inte alls värt 80 spänn. Liksom 80 kr för att se fyrhjulingar? William som mindes förra året var besviken, men han tyckte i alla fall Tobbe Trollkarl var kul.
När jag blev stylad så var frisören impad av min hårkvalite. Framför allt när hon fick veta att jag inte varit till frisören sen 3 år tillbaka. Hon bara VA? Och så fint hår. Kostar 250 kr för klippning skulle man färga kom det upp i höst 700, jag ska ringa imorgon och boka tid tänkte jag. Vill göra någon frisyr med håret. Sugen på lugg igen. Hade lugg ett tag förut. Kan visa bild, kanske slänga i ljusa slingor? Fast gillar mörkt hår också. Svårt det där. MEN det är ändå dags för att fixa håret, jag känner de hehe.

Mässa

Lockig

Locks

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: