Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

The ark.

Sitter och lyssnar på spotify just nu är det the ark clamour for glamour, verkligen en låt som får mig glad. Sen back in time också. Tycker att the ark är förbannat bra. Varje album har jag gillat. Minns när jag och Anna var i gropen i leksand och såg dom 2001. Snacka om KUL. Hela den kvällen var så himla skoj, gropen var man ju på en del gånger när man var yngre. Var liksom något dom flesta drog till när man teen och det var midsommar. En gång så var det någon rabiat brud som började tjafsa med mig och Marlene. Det var några idioter som tog en kundvagn och åkte ner för backen så jag och Marlene som var rätt berusade stod och kollade vad som hände, bakom oss börjar några blonda bimbos (inget med blont och bimbo brunetter kan också vara bimbos men dessa var blonda) i alla fall började dom tjafsa på oss. Så vi bara MEN va fan ge er typ. Sen kastade sig den ena över Marlene och började dra henne i håret, så Marlenes karl hon var tillsammans med då fick lov att komma dit. I alla fall så kommer hennes kompis sen och började skrika om att vi skulle snott den ena brudans solglasögon, varför skulle vi velat ha dom liksom? Jag bara MEN ge dig för fan och gå här ifrån och hon fortsatte tjafsa hon var typ ute efter att slåss innan också så till sist lessnade jag ur och knuffade henne så hon ramlade bakåt ner för backen, så gick vi. Vet i fan hur det blev för henne hon lär ha blivit rejält skitig i alla fall, rätt åt henne hehe.

Året efter detta kan det ha varit 2003? Måste varit de. Så skulle jag och Lena supa på midsommar så jag åkte från Falun till Mora för att festa, men eftersom jag gick på waran behandling var jag egentligen lite mesig så ville inte dricka, så vi bestämde oss för att ha en nykter kväll. Då drog vi till Leksand med Marlene och Malin, minns att vi hade rätt kul trots att det regnade och att vi var nyktra. Hem vägen blev dock rätt trång för vi hade med några fler som ville ha skjuss. Det var sista gången jag var i leksand faktiskt.

Sen efter den kvällen så var nästa resa till Mora på Morafestivalen, jag och Anna Karlsson skulle ha en hel helg har jag för mig? Hur som helst hamnade jag på alla ställen utom där. Första kvällen träffade jag Anna H och Jenny som kommit till Mora från Särna, dom lockade med min in i deras bil. Så vi drog till donken, jag och Anna höll på att garva ihjäl oss åt Christer som låssades vara Norsk, vi skrattade som fan. Hade druckigt rejält mycket och folk vet ju hur man garvar då. Annas burgare försvann så Christer gick dit och Gapade som fan om vad dom hade för service osv. I alla fall fick hon den till sist. Så gick vi ut i bilen och igen. Där satt det en kille på 16 år och jag som var nitton fick en ofrivillig tatuering på min hals av honom…

Anna övertygade mig om att vi skulle åka till Särna, så jag följde med dit för första gången i mitt liv. Har för mig att det var en glassgubbe som låg i bakluckan också? Kan ha fel, var i alla fall så att vi hade okuperat hela jävla bilen.

Dagen efter var också rolig, for runt och hade kul en hel kväll för att sluta kvällen sovandes på Mora Buss-station sovandes på min väska.

Efter de har jag inte varit till Mora många gånger. För några dagar senare träffade jag sonens pappa. Var nog bara 3 dagar efteråt. Så gick det 4 månader så var jag gravid. Livet tickar verkligen på fort och jag tror jag har haft rätt många vändningar i mitt liv. Men jag är sån, impulsiv och går alltid min egen väg något jag är stolt över.

2 Comments

  1. 2010-04-18 @ 20:36:18

    vi bor redan i hus, men det är ju alltid roligt att titta
    Tack, jag ska försöka visa lite mer av hemmet!
    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa