Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Evenemang & fester

Vin och alkoläsk.

Drog på systemet fick visa legg som vanligt. Jag är tjugosex men får fortfarande visa legg, undra hur man ska tolka det? Ser jag ut att vara tonåring alltså? Det är i och för sig skönt att man ser ung ut tänk om man sett ut som ett föråldrat takras? De hade inte varit lika roligt. William är inte så pigg idag, han har feber och är snuvig varit sån där gosig mamma som pysslat om, gett glass och så får han göra lite som han vill.

Klockan 17.00 kommer hon som ska fixa med inredningspartyt hit, sen klockan 18.00 kommer gästerna, efteråt stannar några och dricker lite vin här och snackar, kanske ska vidga mina vyer och gå ner på krogen? HA, det skulle vara något de. Eller så är jag vanlig och tråkig och stannar hemma och dricker vin och bara har allmänt trevligt med lite sällskap.

Vad ska ni pyssla med ikväll?

Related Tags:

1 Comment

  1. 2010-04-24 @ 14:22:20

    Haha svarade på fb med, folk tror jag är mellan 18-20 haha. 20 och 6 ungar liksom.. haha. Jag tyckte det var jobbigt förr att folk alltid tyckte man såg så ung ut men tycker tvärtom nu. Ser det som en bra grej, fan Madde, när vi är 40 kommer vi vara fräscha och se ut som 30. ^^ Medans de andra som är 40 ser ut som gamla skräcködlor.

    Låter som du kommer få en mysig kväll! Vi ska grilla och sen när barnen sover blir det film. Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: