Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Trött och seg.

Hade riktigt kul igår. Vi satt här hemma drack vin, kikade på körslaget och skrattade. Var första gången jag drack alkohol sen i december. Var riktigt gott vin jag valt också, det var som SAFT inte så där torr smak som vin brukar ha.

I alla fall så kändes det kul att göra något, jag behövde det trots att jag är i någon svacka och inte velat träffa folk på ett tag. Sen mailade jag och bokade in ett sexparty igen, folk tjatar och vill så jag tänkte VISST, det kan bli roligt. Den här gången tänkte jag dock ha blandat så alla som vill kan komma. Nä lär lyssna på föreläsnigen nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.